O MNIE

Pasjonatka zdrowego stylu życia i podejścia do odżywiania. Uważam, że jedzenie powinno sprawiać nam przyjemność, a “dieta” nie wiąże się z głodówkami i wyrzeczeniami. Jestem fanką holistycznego podejścia do pacjenta. Biorę pod uwagę jego stan zdrowia, preferencje żywieniowe oraz gotowość do zmian. W swojej pracy nie skupiam się na szybkich efektach, a na trwałym budowaniu zdrowych nawyków żywieniowych.

Ukończyłam studia na wydziale Technologii Żywności w specjalności Żywienie Człowieka z Dietetyką i specjalizacji Dietetyka na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie oraz Psychodietetykę z Elementami Neurobiologii w MWS im. J. Dietla w Krakowie. Ciągle pogłębiam swoją wiedzę, dlatego biorę udział w wielu konferencjach i szkoleniach pod okiem najlepszych specjalistów w naszym kraju.

Posiadam kilkuletnie doświadczenie w pracy z pacjentem indywidualnym, żywieniu zbiorowym oraz prowadzeniu wykładów i warsztatów dietetycznych. Nie układam jadłospisów dla osób z cukrzycą insulinozależną oraz zawodowych sportowców. Szczegółową ofertę znajdziecie tutaj.

W wolnych chwilach uwielbiam eksperymentować w kuchni i szukać inspiracji do tworzenia nowych przepisów dietetycznych. Lubię dzielić się z Wami ciekawostkami żywieniowym w mediach społecznościowych, a także czytać kryminały i tańczyć salsę.

Od jakiegoś czasu pracuję nad e-bookiem „Legalne Słodycze”. Jak sama nazwa wskazuje, znajdą się w nim przepisy na znane przez nas słodkości, ale w ciut odchudzonych i zdrowszych wersjach. Trzymajcie kciuki, aby udało mi się go w miarę szybko skończyć! 😉